Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Bencze Csaba Junior Prima Díjat nyert

Bencze Csaba, a Pannon Filharmonikusok fiatal harsonaművésze Junior Prima Díjat nyert.

Büszkén és örömmel értesültünk róla, hogy zenekarunk harsonaművésze, Bencze Csaba zeneművészeti Junior Prima Díjat nyert.

A díjakat 2013. december 2-án este a budapesti Zeneakadémián adták át. A díjra idén 23 jelölés érkezett, a szakmai zsűri 10 elismerést osztott ki. 

A zenekar szívből gratulál fiatal tagjának a kitüntető elismeréshez!

"Legjobbnak lenni – ez nem csupán egy élet munkáját és tapasztalatait felhalmozó ember kiváltsága. Kiemelkedni már korán, különleges tehetséggel is lehet, amelyet szorgalmasan ápolva, a tudást fejlesztve később a jövőt formáló erővé érhet a jól használt adottság.

A Prima Primissima életre hívói 2007-ben úgy döntöttek, hogy önálló díjjal kívánják jutalmazni a fiatal korosztály köréből azokat, akik a jók között is a legjobbak. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok ekkortól érdemelhetik ki a minden évben odaítélt Junior Prima Díjat.

A tehetséges fiatalok támogatása különösen fontos, hiszen jövőnk az ő kezükben van. Bíztatnunk kell őket – akár jó szóval, akár anyagi elismeréssel. A Junior Prima Díj komoly ösztönzést szeretne adni az ifjú tehetségek kibontakozásához: egy erős visszajelzést arról, hogy érdemes dolgozni, jól teljesíteni, mert ahol eredmény van, oda az elismerés is megérkezik." /primissima.hu/

 

A Pannon Filharmonikusok muzsikusa mellett az idei díjazottak között van még többek között Solti Árpád zeneszerző is, aki a zenekar februári, Valentin-napi koncertjén is közreműködik.

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!