Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Pannonicum-bérlet 2018/2019

Bérlet megvásárlása

 

A pécsi bérletajánló magazin lapozható formában is elérhető IDE kattintva!

 

Élményvadászoknak ajánljuk!

A szombatonként 18.00 órakor kezdődő koncertek valódi felfedezést nyújtanak. A jól ismert Béccsel és Mozarttal kezdünk, akihez mindig jó visszatérni, Rómában randevúzunk, hogy végül Párizsban elmerüljünk a művészvilágban. Dvořák szenvedélyes műveiben megszólal a cselló lelke, és végül Dél-Amerika egzotikus világában zárjuk zenei utazásunkat. Az 5 koncertből álló sorozat estjein témába illő gasztronómiai kínálatból vásárolhat a közönség, és útjára indítjuk PannoniCLUBunkat is.

 

A Pannonicum sorozat koncertjeinek szünetében és a hangversenyek után a Bellagio Cateringnek a PANNONICLUB tematikájához illeszkedő exkluzív étel és ital kínálatából vásárolhat a közönség.

 

TITANIUM
2018-19

Pécs

A művészeteket számos alkalommal megihlető TITANIUM ellenálló, szilárd struktúrájú anyag, amely minden élőlényben, a vízben és a talajban is megtalálható. Erejét, ellenállóságát szerkezete adja, az az alap, amelyre építkezve a titánium kvarc formában kitárulkozó színgazdagsága lenyűgöző szabadságot sugall. Egyszerre kemény és megformált, lágy és finom. Akár egy szimfonikus zenekar. A struktúraés stabilitás a művészi kiteljesedés számára nyújt alapot és védelmet annak érdekében, hogy a zene a szivárvány színeinek teljességében tudjon megszólalni a koncerttermekben.


A Pannon Filharmonikusok a titánium állandóságát idéző alapokat, zenei ikonokat mutat be, és művészi katedrálisokat épít, tündérkertekbe és szenvedélyes csellófutamokba csábítva a hallgatót, hogy a zeneszerzők titkos gondolatait fürkészve könnyed eleganciával adjon színpompás koncerteket. A titánium az a fém, melyet minden élő szervezet befogad. Erőt és új lehetőséget ad
a testnek, ahogy a zene a léleknek.

 

Bérletújítás

2018. április 12-től június 30-ig

Korábbi bérleteseink bérleteiket 2018. június 30-ig tudják helyreszólóan meghosszabbítani a Kodály Központ jegypénztárában.

 

Bérletváltás

2018. április 12-től

Bérletek 2018. április 12-től kaphatók az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig (sorozatonként változó az időpont), illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig.

 

SZEMÉLYESEN

» Kodály Központ (7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. ) Jegypénztár nyitva tartása: hétfőtől szombatig 10.00-18.00 óráig, vasárnap szünnap. Vasárnapi rendezvény esetén a pénztár másfél órával az előadás kezdete előtt nyit.

» Ticket Expressz jegyirodáiban országszerte
(a jegyirodák listája megtalálható
a www.eventim.hu weboldalon)

 

ONLINE
www.jegymester.hu

 

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG!
A teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek
és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük!

 

A II. részlet befizetésének végső határideje: 2018. szeptember 30.

 

A Kodály Központ pénztárában PayPass bankkártyás fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésére, elfogadjuk többek között a SZÉP kártyát, az Erzsébet-utalványt és az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát is. Csoportos bérletvásárlás esetén, 10 fő felett egyedi kedvezményt adunk!

 

A Pannon Filharmonikusok bérletesei a bérletváltással egyidőben Törzsközönség kártyát igényelhetnek, amely jegyvásárláskor pontok gyűjtésére és beváltására, valamint számos kedvezmény igénybevételére nyújt lehetőséget.

 

*+1 KONCERT
A Kodály-, Breitner- és Pannonicum-bérlet a felsorolt koncerteken kívül +1 hangverseny látogatására jogosít. A ráadásként választható koncertek listája 2018. szeptember 1-jétől megtalálható a www.pfz.hu weboldalon és a zenekar szeptemberben megjelenő évadfüzetében.

 

Bérletáraink (HUF)

 

 

Információ,
segítség a vásárlásban:
+36-72-500-300

Korábbi fellépések:

A zene mágusai 2019. május 25. 18:00
A cselló lelke 2019. április 27. 18:00
Könnyed elegancia 2019. január 26. 18:00
Randevú Rómában 2018. december 08. 18:00
Bécsi ikonok 2018. szeptember 29. 18:00

Rendezvénynaptár

Nincs találat!