Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

#NoBabel

Mit nekünk bábeli zűrzavar, ha mindannyian érthetjük a zene nyelvét?! Szeretettel várunk minden 14 és 18 év közti fiatalt, hogy megismerje a zene nyelvét, és kitáguljanak számára a határok. A koncertek két részből állnak. Az estek első felében különböző témák szerint válogatott zenékkel illusztrálva megmutatjuk a szerelem izzását, a siker ízét és a varázslatot, a csend igazi mélységét, a zaj és a zene különbségét. Mindezt Bősze Ádám humorával, XXI. századi tálalásban és közvetlen stílusban.

 

A muzsikusokon kívül egyedi előadók teszik még izgalmasabbá az esteket. Vendégünk lesz egy buddhista tanító, egy sikeres üzletember, egy illuzionista és a szerelmet láttató táncosok is. A tinik használhatják a mobiljukat, jöhetnek farmerben és pólóban, és oda ülhetnek, ahol számukra a legkényelmesebb.

 

A Kodály Központ földszintjét párnákkal, babzsákokkal és székekkel rendezzük be úgy, hogy a résztvevők felszabadultan, kötetlen formában élvezzék a Pannon Filharmonikusok műsorát. A minőségi szabadidős élmény teljessé tételéhez egy Mozart csokigolyóra a vendégünk mindenki a szünetben.

 

A négy koncert időpontja és témája:

2017. október 14., szombat 18.00 – A csendtől a zenéig
Vendégünk egy buddhista tanító

2017. december 2., szombat 18.00 – Pénz, hatalom, ármány
Vendégünk egy sikeres üzletember

2018. március 10., szombat 18.00 – Szerelem
Vendégeink kiváló táncosok

2018. április 14., szombat 18.00 – Varázslat
Vendégünk egy illuzionista


A sorozatra kedvezményes jegycsomag váltható a Kodály Központban.

Az egyedi jegyek ára 1500 Ft/fő.

A koncertek szünettel együtt kb. 2 óra hosszúak. A jegyek nem helyreszólóak, a fiatalok a földszinten vagy a karzaton, az érdeklődő felnőttek a karzaton foglalhatnak helyet.


Mindazok, akik rendelkeznek egy OKLEVÉL-lel arról, hogy az iskolán kívül bármilyen más tevékenységben (sport, szavalás, ének, tanulmányi verseny stb.) elismerték már részvételüket, az első koncertre a vendégeink. Oklevelüket kérjük a koncert előtt a Kodály Központ jegypénztárában felmutatni, és tiszteletjeggyel tudnak a nézőtérre bemenni.


A koncertsorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Korábbi fellépések:

#NoBabel IV. - Egy nyelvet zenélünk 2018. április 14. 18:00
#NoBabel III. - Egy nyelvet zenélünk 2018. március 10. 18:00
#NoBabel II. - Egy nyelvet zenélünk 2017. december 02. 18:00
#NoBabel I. - Egy nyelvet zenélünk 2017. október 14. 18:00

Rendezvénynaptár

Nincs találat!