Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Budapesti hangversenylátogatás

"Párok játéka" - Giuoco delle coppie - Művészetek Palotája Nemzeti Hangversenyterem - Budapest

Zenekarunk a 2005 januárjában "Párok Játéka" címmel önálló bérletsorozatot indít Budapesten az új Nemzeti Hangversenyteremben. A 4 hangversenyt magába foglaló sorozat műsora megegyezik a pécsi Gyermán illetve Lickl bérlet hangversenyeivel. A pontos műsorok és dátumok a Bérleteink/Pannon menüpont alatt megtalálhatók.

Mint arról a műsorfüzetünkben tájékoztattuk Önöket, pécsi közönségünknek kedvezményes lehetőséget kínálunk a budapesti hangversenyeink látogatására.

Ha Ön Pécsett a Breitner + Gyermán bérletet vásárolja, akkor díjmentesen vendégül látjuk a Lickl bérlet két koncertjére a Nemzeti Hangversenyteremben. A Lickl bérlet tulajdonosaként természetesen a Gyermán sorozat koncertjeire invitáljuk Önt! Az Oratórium bérlet tulajdonosai két tetszőleges alkalommal díjmentesen, a másik két alkalommal 50%-os jegyárral látogathatja a hangversenyeket. A jegyvásárló közönség számára 4 szólójegy megvásárlása esetén 2 bonus jegyet biztosítunk a budapesti koncertekre.

Megfelelő számú érdeklődő esetén zenekarunk szívesen részt vállal az utazás megszervezésében, melyhez az Ön segítségét is várjuk. Kérjük, jelezze részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lapon, telefonon vagy e-mailen, hogy a várható résztvevők száma alapján tervezni tudjunk.

Postacímünk: 7621 Pécs, Király u. 19.,
Telefon: 72/510-114/10,
E-mail: info@pannonfilharmonikusok.hu

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!