Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

DÍJAZZÁK AZ ÉPÍTŐ VÉLEMÉNYT – az első díj százezer forint

Az Európa Kulturális Fővárosa projektnek köszönhetően Pécs nemzetközi színvonalú
hangversenyteremmel gazdagodott, új dimenzióba helyezve ezzel a város zenei életét, kulturális teljesítőképességét. Ez is jelzi, hogy a megvalósult beruházások többek egyszerű építésnél, azok sokunk életét befolyásoló történések, közügyek. Tanúbizonyságát úgy tehetjük, ha ennek megfelelően témává is tesszük őket, és elemző módon beszélünk róluk, hogy tudatosuljon, milyen létesítmények, közösségi terek birtokosai lettünk.

Egy civil kezdeményezés erre teremt lehetőséget, s arra kéri többek között a város zenei életének közönségét, hogy ebből a szempontból is segítsen láttatni az új épületek és a közterek minőségét, erényeit, vagy tanulságait. A véleménynyilvánításra hívó ÉPÍTŐ VÉLEMÉNY című rendhagyó kritikai pályázat kiírói díjazzák a véleményt: az 1. díj 100.000, a 2. díj 70.000, míg a 3. díj 30.000 forint.

Szeretnénk Önnek is figyelmébe ajánlani a pályázatot, és örülnénk, ha véleményével mihamarabb támogatná, hogy a Kodály Központ (de akár a többi beruházás is) méltó párbeszéd témája legyen!

A pályázati kiírás elérhető itt:
www.afal.hu/szerintem/kritikai_palyazat

Beharangozó szöveg:
www.afal.hu/faliujsag?ID=29

A tévhitekről:
www.afal.hu/faliujsag?ID=31


 

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!