Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Félúton a BARTÓK ÖTPRÓBA!

A harmadik próbatételnél járunk az ötalkalmas, díjmentes Bartók beavató előadások sorában.

A tavaly indított sorozaton egy-egy rendhagyó „Bartók-óra” keretében ismerkedhetnek meg a regisztrált résztvevők a zeneszerző legismertebb műveivel Kircsi László előadásában és betekinthetnek a soron következő darab zenekari próbájába is.


Az októberi próbatétel során Bartók „honvágydallamát”, a Concertót hallgathatják meg a kijelölt zenekari próba keretében a résztvevők.


A BARTÓK ÖTPRÓBA harmadik alkalma:
2016. október 23., vasárnap 10.00: Bartók Béla: Concerto zenekari próbája
2016. október 23., vasárnap 17.30: beavató előadás


A beavató előadásokon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni azonban továbbra is megéri, hiszen a résztvevők kíváncsiságát és a próbák teljesítését természetesen jutalmazzuk is!


Azok a jelentkezők, akik mind az öt alkalommal részt vesznek a zenekari próbán, vagy a beavató előadáson, és megszerzik az ezeket igazoló pecsétünket, egy #Bartók kreatív pólót kapnak ajándékba. Az ötből legalább három próbát teljesítő regisztráltak tudásszomját pedig #Bartók bögrével jutalmazzuk.


Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy az ötpróba NEM ingyenes zenekari bérlet, nem tartalmaz koncertbelépőt, kizárólag a beavató előadáson és a zenekar kijelölt próbáján történő részvételre jogosítja fel a regisztrált jelentkezőket.

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!