Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Kitüntetéssel ismerte el a magyar állam a hazai zenei élet néhány kimagasló művészét augusztus 20-a alkalmából.

Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus zenekar vezető karmestere és Dr. MOHOS NAGY ÉVA, operaénekes magas színvonalú munkájáért a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét vehette át.
Cser Krisztián, Mester Viktória és Rácz Rita operaénekesek kimagasló tevékenységük elismeréseként a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet kapták meg.
Kocsár Miklós, Kossuth-díjas zeneszerző, érdemes művész, az MMA rendes tagja kimagasló szakmai munkáját pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével ismerték el.

 

A Pannon Filharmonikusok valamennyi kitüntetett művésznek szeretettel gratulál az elismeréshez!

 

Rácz Rita és Cser Krisztián rendszeres vendégművész a zenekar pódiumán. Krisztiánt legközelebb a zenekar húsvéti koncertjén, Bach János-passiójában hallhatja a pécsi közönség. A koncert a PFZ Musica Sacra sorozatának harmadik állomása, az oratorikus bérlet meghitt hangulatú ünnepeinkhez kapcsolódóan kínál kivételes zenei élményt. A Kodály Központban és a Pécsi Bazilikában helyet kapó koncertsorozatra október 31-éig váltható bérlet a Kodály Központ jegypénztárában vagy a www.jegymester.hu weboldalon, ide kattintva.

 
 

 

 

Gyüdi Sándor és a Szegedi Szimfonikusokat tavaly novemberben látta vendégül a társulat a pécsi Kodály Központban.

Kocsár Miklós egykor volt növendéke, Vajda Gergely Ligeti György La grand Macabre című alkotásában dirigálta a zenekart 2013-ban a Művészetek Palotájában.

Mohos Nagy Éva növendéke, Massányi Viktor pedig Vermes Tímea szokásos decemberi gálakoncertjén vendégszerepelt.

 

(Forrás: Kultúra.hu)

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!