Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Hangos siker Normandiában

A zenekar koncertjén a közönség néhány tagja állva tapsolt, és a tetszés egyezményes jele, a "bravo" bekiáltás is többször elhangzott.

Hangos siker övezte a Pannon Filharmonikusok 2013. november 25-i koncertjét a VII. Őszi Normandiai Fesztiválon, Rouen városában. A Théâtre Charles Dullinban adott hangversenyen a zenekar Wagner Trisztán és Izolda című operájának Henk de Vlieger által áthangszerelt zenekari keresztmetszete mellett Bartók Béla A kékszakállú herceg várát játszotta, amit a közönség hatalmas ovációval fogadott, köztük sokan állva tapsoltak vagy a nemzetközi szinten jól ismert „bravo”  bekiáltással fejezték ki tetszésüket.
A koncerteken a Pannon Filharmonikusok Daniel Kawka vezényletével, Cser Krisztián és Miksch Adrienn közreműködésével lépett színpadra.

A fesztivál idén „Masculin/Féminin” címmel kortárs és történelmi témájú művek feldolgozásával, más és más művészeti ágak – színház, zene, tánc - nyelvezetét segítségül hívva a férfiasság és a nőiség kérdéséről szól.
A fesztivált követően a zenekar a normandiai koncert műsorából ízelítőt ad pécsi közönségének is november 29-én, 19 órakor a Kodály Központban, Zenekari szenvedély című koncertjén.

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!