Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Harmonia Humana 2007/2008. évad Pécs

Lelki egészségére! 2008. az EKF felvezető éveiben az Egészség és Környezetkultúra éve Pécsett. A Pannon Filharmonikusok következő évadprogramjával az emberi élet alapjának, a testi és lelki világ harmóniájának szükségességére kívánja közönségének figyelmét felhívni. Közhelyként hat manapság, hogy rohanó, stresszes világunk túlterheli lelkünket, lelki nehézségeink pedig életünk egészségét veszélyezteti.

Harmóniát kínálunk a következő évad estéin Önnek! A Pannon Filharmonikusoktól megszokott színvonalas zenei esteket, melyeken világhírű szólisták fellépésével a mi Harmonia Humana elvünk érvényesül: lelki táplálékunk a zene, mely nélkül életünk sem harmonikus, sem humánus nem tudna lenni.

Kodály Zoltán emlékére és tiszteletére bérletet neveztünk el a zeneszerzőről, valamint az évad minden hangversenyén pécsi kórusok előadásában Kodály egy-egy rövid kórusműve csendül fel koncertjeink előtt. Új, világzenei produkciókat tartalmazó bérleteink életünk felfrissüléséhez hasonlóan a komolyzenei világ újszerű bemutatását célozza, mindazoknak szól, - így bízunk benne Önnek is - akik nyitottak a komolyzene sokszínűségére!

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!