Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Mozgalmas hétvége elé néz zenekarunk

Eseményekkel és munkával teli vasárnap vár február 3-án a Művészetek Palotájában zenekarunkra, nem pihennek zenészeink és menedzsmentünk tagjai sem: Radics Gigi próba, koncertmesteri próbajáték és Bartók-maraton.

A Radics Gigivel és könnyűzenész csapatával való Valentin napi pécsi fellépésünk előtt a fiatal tehetség vasárnap Budapesten, a Művészetek Palotájában zongorakísérettel próbálja a koncerten elhangzó dalokat Christian Schumann és Vass András karmesterekkel. A próba után "pihenésképp" Gigi akár át is sétálhat a Müpa egy másik próbatermébe, ahol meghallgatáson vesznek részt azon művészek, akik koncertmesterként nálunk szeretnék folytatni pályafutásukat.


Mindeközben a Művészetek Palotájában már délelőtt megkezdődik a zenei maraton, melynek témája idén Bartók Béla munkássága.  A színpadon egészen késő estig váltják egymást az ország legnívósabb szimfonikus zenekarai, a Pannon Filharmonikusok 19 órakor ad hangversenyt Bogányi Tibor vezényletével. A koncerten Várjon Dénes zongoraművész közreműködésével Bartók Béla III. zongoraversenyét, valamint A csodálatos mandarin szvitet szólaltatjuk meg.

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!