Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Parádés koncertre készül az év végén barátaival Vermes Tímea

A tavalyi nagysikerű koncert után a karácsony és szilveszter közti időszak megkoronázásaként, december 28-án ismét barátaival lép színpadra Vermes Tímea. A hangversenyen a neves vendégek közreműködésével részletek hangzanak el népszerű operákból és musicalekből.

A pécsi énekesnő idei koncertjének két meghatározó személyisége Halasi Imre rendező, aki egyben a művésznő első színi direktora, valamint Kesselyák Gergely karmester, akivel Vermes Tímea a pályafutásában mérföldkőnek számító Boleyn Anna című Donizetti operában dolgozott először közösen.

 

A meghívott vendégek között szerepel Herczenik Anna operaénekes, Tolcsvay László zeneszerző, előadóművész, valamint Mészáros Árpád Zsolt musical színész, három egészen különböző stílust képviselő művész.

„Hitvallásom, hogy nem létezik komoly és könnyűzene, csupán jó es rossz muzsika, s ez talán ettől a sokszínűségtől válik igazán érthetővé. Hiszem, hogy opera, pop, rock és musical nagyszerűen megfér egymás mellett egy színpadon, egy adott estén belül”- mondta Vermes Tímea, aki elérkezettnek látta az időt, hogy lehetőséget nyújtson a bemutatkozásra ifjú tehetségeknek, így a hangverseny opera részében Harazdy Eszter, Rost Andrea lánya, a musical szekcióban pedig László Attila, a Csillag születik műsor egyik győztese is helyet kapott a nagy nevek mellett.

 

 

A koncerten Gábor Géza basszista, valamint Tobisz Titusz énekes mellett Rudán Joe, a rock zene egyik meghatározó alakja, és Bebe, a Back II Black zenekar frontembere is fellép majd, sőt Vermes Tímea két balett művész barátja is elfogadta a meghívást, így a színpadon Nagy Írisz és Szabó Márton is táncol majd, Balásy Szabolcs zeneszerző pedig saját dala mellett kórusával is megörvendezteti a közönséget.

 

„Kizárólag olyan műveket válogattam, melyek egytől egyig a szívemből szólnak, régebbi es újabb szerepeim. Kuriózum, hogy a Rómeó es Júlia történet két műfajban is felcsendül, az opera es a musical változat is elhangzik majd. Ez engem is izgalommal tölt el, hiszen Gounod Júliájának szerepére éppen most készülök!” - mondta Vermes Tímea.

 

JEGYVÁSÁRLÁS ITT

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!