Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Pécs város vezetői a Pannon Filharmonikusokkal Budapesten

A Pannon Filharmonikusok meghívására és szervezésében Pécs város vezető tisztségviselői és képviselői is elkísérték a zenekart a múlt heti budapesti koncertjére, a Nemzeti Hangversenyterembe.

Zoboki Gábor főépítész és Csonka András szervezési igazgató vezette végig Pécs város vezetőit a Művészetek Palotáján és a Nemzeti Hangversenytermen. A koncertterem bemutatásának része volt egy zártkörű megbeszélés, melyen a pécsi hangversenyterem megépítésének lehetőségeiről, kérdéseiről esett szó. A koncerten és a megbeszélésen jelen volt Dr. Kunszt Márta alpolgármester asszony, Gonda Tibor alpolgármester, Meixner András a Kulturális Bizottság elnöke, Póla József PMJV Közművelődési és Sport Főosztály vezetője, Takáts József a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa pályázat megbízott felelőse, Specker Attila Pécs város főépítésze és Horváth Zsolt a Pannon Filharmonikusok igazgatója.

A program után teltház előtt játszott a Pannon Filharmonikusok az Álom című hangversenyen, melyet a közönség percekig tartó vastapssal köszönt meg.

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!