Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

#szeretnekahallgatók - dupla előadás!

Az első zenei stand-up comedy Pécsre érkezik! Bősze Ádám az Újévi koncert közönségének már ízelítőt adott szellemes poénjaiból, megmozgatva a hallgatóság rekeszizmait. Első pécsi humorestjén szintén a komolyzene kerül górcső alá.

 

Bősze Ádám, a zenekar Újévi hangversenyeinek állandó házigazdája mindig képes megnevettetni a közönséget humorbonbonjaival. Nem lesz ez máshogy a #szeretnekahallgatók című, első pécsi önálló humorestjén sem, ahol természetesen a komolyzenét veszi górcső alá, egy kicsit másképp.

Az eddigi ízelítők után most főfogásként élvezheti a közönség a komolyzene szereplőinek életéből merített poénokat, gondosan összeválogatva a rádióműsorokba érkező hallgatói megjegyzéseket és a zeneszerzőkről és muzsikusokról szóló szellemes anekdotákat.

A Budapesten teltházzal debütált előadás Pécsett a Kodály Központ Kocsis Zoltán termében kerül megrendezésre március 9-én, 18.00 és 20.30 órakor.

Jegyek korlátozott számban kaphatók! A 18.00 órakor kezdődő előadás teltházas, jegyek a 20.30-kor kezdődő előadásra még válthatók, online vásárlásra ITT van lehetőség. 

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!