Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Támogassuk Boros Misit!

A pécsi zongorista kisfiúra péntek estig szavazhat a közönség a Virtuózok című tehetségkutató műsor versenyében.

Idei évadunk műsorán szép számmal szerepelnek nagy nevű, sőt világhírű zongoraművészek. Most mégsem rólunk szeretnénk szólni, hanem egy egészen aprócska, de rendkívül tehetséges művészről, a 11 éves, pécsi Boros Misiről, aki pénteken este megnyerte a Virtuózok című műsorban az aprók kategóriájának megmérettetését.

 

Ezen a héten héten még egy forduló vár rá, ahol már az abszolút győzelemért küzd majd, amihez mi, nézők segíthetjük hozzá.

Misi a Pannon Filharmonikusok fiatal tehetségeket felkaroló programja, a Mesterek és tanítványaik sorozat 2014-as koncertjén a társulat szólistapartnereként szerepelt együtt zenekarunkkal. A PFZ nagyon ígéretes művésznek tartja Misit, és nem csupán pécsi kötődése miatt tesszük le mellette a voksunkat. Mindenkit arra kérünk, hogy támogassa Misit szavazataival. Az elnyerhető díjazás ugyanis olyan lehetőségeket nyithat meg Misi tehetséggondozásában, ami más úton csak nehezen megvalósítható. Hajrá, Misi!

Misire a Virtuózok mobilapplikációjának letöltésével lehet szavazni 2014. december 19-éig.

 

Nemrég a Dunántúli Napló hasábjein Misi szülei így nyilatkoztak a kisfiú és a Pannon Filharmonikusok kapcsolatáról:

"Tudatosan hallgattunk zenét a gyerekekkel, és nagyon sokat adott a Pannon Filharmonikusok Segítség, komolyzene! sorozata, mert mi a klasszikus zenének csupán kedvelői vagyunk, de ott megtanították a gyerekeinknek, hogyan kell a zenét játékosan tanulni, felépíteni, értelmezni."

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!