Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Társasági adóval a kultúráért

A zeneművészet támogatása adókedvezményt érhet.

 

Kedves Zenebarátunk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben az évben is közönségünk soraiban köszönthettük Önt. Bízunk benne, hogy a Pannon Filharmonikusok koncertjei és vendégeinek játéka maradandó zenei élményt nyújtott és igazi kikapcsolódást jelent hétköznapi kötelességei mellett.

A Pannon Filharmonikusok elsődleges szakmai elvárása önmaga felé, hogy minden koncertjén európai színvonalú produkciót vigyen színpadra.  Ezek a produkciók jelentős anyagi áldozatot követelnek, melyek megteremtése nem könnyű feladat a zenekar menedzsmentje számára. 

A hazánkban hatályos törvényi szabályozása szerint zenekarunk működésének továbbfinanszírozása nagymértékben függ attól, hogy az országban működő nyereséges vállalkozások társasági adójuk lerovásakor milyen mértékben gondolnak a kultúra fenntartásának missziójára.

Fontos tudni, hogy minden vállalkozásnak lehetősége van úgy dönteni, hogy meghatározott mértékű adókedvezményért cserébe előadó-művészeti szervezeteket támogat.

2010-től a társasági adóról szóló törvény hatálya alá tartozó cégek  regisztrált előadó-művészeti szervezetek támogatása esetén a támogatásként átutalt összeg 100%-át a fizetendő társasági adójukból, továbbá az Adóalapjukból is levonhatják - úgy, hogy nem kell növelni vele az adózás előtti eredményt -, azzal a feltétellel, hogy a számított adójuknak legfeljebb a 70%-át ajánlhatják fel támogatásként.

Ezáltal Ön nemcsak adót takaríthat meg, de a Pannon Filharmonikusok továbbműködését is segítheti, és aktívan részt vállalhat a kultúra megőrzésében.

Kérjük, ha Ön érintett, vagy kapcsolatban áll olyan céggel, melynek lehetősége volna a fenti támogatás felajánlására, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Budvári Ildikó, értékesítési vezető, ertekesites@pfz.hu; +3620-449-8508

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!