Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Zenebarátok az állatokért

Tisztelettel kérünk minden Zenebarátunkat, hogy egy kattintásával segítse támogatáshoz a pécsi Misina Egyesületet, amely terápiás kutyás programokat és a gyermekek önkéntes állatgondozói nevelését kívánja támogatni azzal a pénzzel, amit a Tesco facebook kampányában elnyerhet. Kérjük szavazzon Ön is a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesület a TESCO FACEBOOK oldalán. Köszönjük!

Az egyesület 1994-ben alakult, az állatotthonnal együtt 1996 januárjában nyitották meg a Természet- és Állatvédelmi Oktatási Központot. Az állatotthon 1999-ben elnyerte a MUOSZ által alapított Év Állatotthona címet, 2007-ben pedig a Magyar Állatorvosi Kamara Állatvédelmi díját.

 


A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület két új formával bővítené állatvédelmi nevelési programját. Az egyik a terápiás kutyás programok bevezetése az iskolákban (kutya az iskolában, kutya a tanórán, Kutyás Klub, kutyás testnevelés órák), a másik pedig a közösségi munka, az önkéntes diákmunka elindítása az állatotthonban. Az egyesület szerint ezzel a két programmal a gyerekek elsajátíthatják a korszerű állatvédelmi, állattartási elveket, ezáltal pedig jó gazdákká válhatnak és talán a jövő állatvédő nemzedékévé is.

 

Vissza

Rendezvénynaptár

Nincs találat!