Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

#NoBabel III. - Egy nyelvet zenélünk

2018. márc 10 18:00 | Kodály Központ

Fiataloknak (14 és 18 éves kor között) | #NoBabel |

Zenekar

Pannon Filharmonikusok

Vezényel

Vass András

A Pannon Filharmonikusok állandó karmestere, az egyesült államokbeli California Artists Management exkluzív művésze. A 2005/2006-os évadban Fischer Iván asszisztenseként dolgozott a Budapesti Fesztiválzenekarnál, 2006 őszétől felkérésre az együttes betanító karmestere. Dolgozott együtt a MÁV Szimfonikus Zenekarral, a Miskolci Szimfonikus Zenekarral, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Szimfonikus Zenekarával, a Szombathelyi… Bővebben

Közreműködik

Bősze Ádám

házigazda

A műsorról

Mikor lenne aktuálisabb a #szerelem témáját körbejárni a zenében, mint tavasszal? A Kodály Központ koncerttermét átalakítva, párnák és babzsákok kavalkádjával várjuk a 14-18 éveseket, hogy rendhagyó módon, kötetlen és humoros formában ismerjék meg a zene nyelvét. Aki volt már, tudja, aki nem, most megtapasztalhatja, hogy a komolyzene – akárcsak a szerelem – a fiatalabbakat is képes magával ragadni.

Az előadás a 14-18 éves korosztály számára díjmentesen látogatható, azonban a jegypénztárban ingyenes regisztrációs jegy igénylésére szükség van. A jegyek személyesen válthatók ki a Kodály Központ jegypénztárában közvetlenül az előadás előtt is.

A sorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 

A hangverseny támogatói, koprodukciós partnerei

Rendezvénynaptár

Nincs találat!