Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

#NoBabel IV. - Egy nyelvet zenélünk

2018. ápr 14 18:00 | Kodály Központ

A rendezvény kizárólag 14. évét betöltött diákok részére szól, melyet a diákigazolvány felmutatásával kell a belépéskor igazolni. 14 év alattiak a koncertre belépésre nem jogosultak!
A rendezvényen a földszinti helyek a 14-18 év közötti korosztály számára vannak fenntartva. Felnőttek kizárólag a karzaton/erkélyen foglalhatnak helyet.

Megértésüket köszönjük!
A rendezvény napján jegy visszaváltására nincs lehetőség.

Fiataloknak (14 és 18 éves kor között) | #NoBabel |

    Műsor

  • Mogyeszt Petrovics Muszorgszkij: Éj a kopár hegyen
  • John Williams: Harry Potter és a titkok kamrája szvit – I. tétel
  • Paul Dukas: A bűvészinas

Zenekar

Pannon Filharmonikusok

Vezényel

Vass András

A Pannon Filharmonikusok állandó karmestere, az egyesült államokbeli California Artists Management exkluzív művésze. A 2005/2006-os évadban Fischer Iván asszisztenseként dolgozott a Budapesti Fesztiválzenekarnál, 2006 őszétől felkérésre az együttes betanító karmestere. Dolgozott együtt a MÁV Szimfonikus Zenekarral, a Miskolci Szimfonikus Zenekarral, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Szimfonikus Zenekarával, a Szombathelyi… Bővebben

Közreműködik

Bősze Ádám

házigazda

Jegyárak: díjmentes

A műsorról

Mit nekünk bábeli zűrzavar, ha mindannyian érthetjük a zene nyelvét?! Szeretettel várunk minden 14 és 18 év közti fiatalt, hogy megismerje a zene nyelvét, és kitáguljanak számára a határok. A koncertek két részből állnak. Az estek első felében különböző témák szerint válogatott zenékkel illusztrálva megmutatjuk a szerelem izzását, a siker ízét és a varázslatot, a csend igazi mélységét, a zaj és a zene különbségét. Mindezt Bősze Ádám humorával, XXI. századi tálalásban és közvetlen stílusban.

A muzsikusokon kívül egyedi előadók teszik még izgalmasabbá az esteket. Vendégünk lesz egy buddhista tanító, egy bróker, egy illuzionista és a szerelmet láttató táncosok is. A tinik használhatják a mobiljukat, jöhetnek farmerben és pólóban, és oda ülhetnek, ahol számukra a legkényelmesebb.

A sorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 

A hangverseny támogatói, koprodukciós partnerei

Rendezvénynaptár

Nincs találat!