Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Újévi díszhangverseny

2014. jan 2 19:00 | Kodály Központ

Felnőtteknek |

Zenekar

Pannon Filharmonikusok

Jegyárak: 10.000 Ft, 7.500 Ft, 5.500 Ft

A műsorról

Minden újesztendő egy új kezdet. Fogadalmak, remények, várakozások lengik körbe az évforduló hangulatát. Van, amit magunk mögött hagyunk, más dolgoknak kaput nyitunk, és van, amit egyszerűen tovább viszünk. Ilyenek a velünk élő hagyományok, mint például a Pannon Filharmonikusok újévi díszhangversenye, mely évről évre érdekes műsorral várja közönségét. Az est programja éppen olyan, mint az újév, számtalan izgalmas pillanat lehetőségét rejti magában. A szünetben a zenekar támogatóinak jóvoltából pezsgős koccintásra várjuk vendégeinket.

 

Szeretne Ön is részt venni művészeink társaságában az újévi hangversenyt követő állófogadáson?


Szeretettel várjuk páholytagjaink sorában!

A zenekar páholytagjai több évre előre lefoglalják helyüket az újévi koncerten, és a zenekar kiemelt figyelmét és gondoskodását élvezik az egész évadban!


Jelenlegi páholytagjaink:

Bögyös Sándor és családja  › Büttner Kft.  › Comenius Szakközépiskola  › DC Gépszer Kft. › Dél-Dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőség › Dr. Morvay Gyula és családja › Dr. Szabó István és családja › Hartmann-Rico Kft. › Geo-Faber Zrt. › Lakics Gépgyártó Kft. › N+T Szivárvány Kft. › Quartz Kft. › ÖKO-Trade Kft. › Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara › PÉTÁV › Szigetvári Takarékszövetkezet › VentusPark Kft.

Rendezvénynaptár

Nincs találat!