Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Ünnepi díszhangverseny

2018. márc 15 19:00 | Kodály Központ

Felnőtteknek |

    Műsor

  • Liszt Ferenc: Les Preludes
  • Liszt Ferenc: A-dúr zongoraverseny
  • Kodály Zoltán: Concerto

Zenekar

Pannon Filharmonikusok

Vezényel

Cser Ádám

Karmester, zeneszerző. 2010-ben kitüntetéssel diplomázott a Zeneakadémián Ligeti András osztályában, közben a bécsi Zeneakadémia Erasmus hallgatója volt Mark Stringer vezetése alatt. Részt vett Peskó Zoltán és Eötvös Péter karmesteri mesterkurzusán. 2012 óta a Miskolci Nemzeti Színház zeneigazgatója, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar karmestere. Az elmúlt években dolgozott a Magyar Rádió… Bővebben

Közreműködik

Balogh Ádám

zongora

Balogh Ádám 1997-ben született Pécsett. 7 évesen kezdett zongorázni és 13 éves koráig 8 országos versenyen nyert első díjat. Köztük a Budapest Fesztiválzenekar zeneiskolásoknak rendezett versenyén, aminek eredményeképpen 2010-ben debütálhatott a zenekarral, Fischer Iván vezényletével. Azóta szerepelt többek között  a… Bővebben

Jegyárak: A hangversenyen a részvétel díjmentes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. A regisztrációs jegyek személyesen vehetőek át 2018. március 12-től a Kodály Központ jegypénztárában.

A műsorról

A korábbi évek hagyományait folytatva az 1848/49-es szabadságharc hősei és áldozatai előtt tiszteleg magyar szerzők kivételes műveiből válogatott műsorral a Pannon Filharmonikusok.

A hangversenyen a részvétel díjmentes, ugyanakkor regisztrációs jegyek váltása kötelező. A regisztrációs jegyek személyesen vehetőek át 2018. március 12-től a Kodály Központ jegypénztárában.

A hangverseny támogatói, koprodukciós partnerei

Rendezvénynaptár

Nincs találat!